Tots els partits de la Lliga Endesa de bàsquet es podran veure en directe a partir del proper 19 de desembre. La plataforma de contingut sota demanda Yomvi, de Movistar Plus, emetrà els quatre partits que fins ara quedaven sense cobertura per als abonats que tinguin contractat el paquet Deportes, és a dir, els mateixos que fins ara podien veure els partits televisats que no cobria Teledeporte.

D'aquesta manera, tots aquells que disposin d'aquesta possibilitat, podran veure els partits a través de PC, Mac, iPAD, iPhone, tauletes i telèfons Android, Smart TV (Samsung i LG) i també consoles (PS3, PS4 i Xbox 360). A més, es mantindrà el carrusel de tres partits del diumenge al migdia, els duels del qual es podran veure separadament, i el partit de Movistar Plus, els diumenges al vespre. Hi continuarà havent un partit en obert, que oferirà Teledeporte, de Televisió Espanyola.

En les quatre primeres jornades de bàsquet a Yomvi, la producció de la qual anirà a càrrec de l'ACB i de Movistar Plus, es podran seguir tres partits de l'ICL Manresa. Aquests seran l'ICL-CAI Saragossa (dimecres 23 de desembre, a les 20.45 hores); l'Unicaja-ICL (diumenge, 27 de desembre a les 18 hores) i el RetaBET.es GBC-ICL (diumenge, 3 de gener, a les 18 hores). El partit de la jornada 11 entre l'ICL i el València Basket serà televisat en modalitat de carrusel per Canal Plus Deportes el diumenge, 20 de desembre, a les 13 hores.