La vuitena jornada de la lliga Endesa porta l'ICL Manresa a la pista de l'Iberostar Tenerife, un rival que té 2 victòries fins ara, una menys que els jugadors d'Ibon Navarro que arriben a l'illa després del triomf davant l'UCAM Múrcia.

El tècnic de l'equip del Congost valora que el d'aquest diumenge (a les una, hora catalana) «és un partit complicat, com ho és per a gairebé tothom a l'ACB fer-ho fora de casa. Anem amb la il·lusió de fer un bon partit, d'explotar les nostres virtuts, com vam fer contra el Múrcia. Mirarem de portar el joc cap a un ritme que ens convingui més davant un adversari que va a més, que ha recuperat la confiança però que manté el seu tarannà d'equip molt atrevit, que juga alegre i que com a local rep molts ànims dels seus aficionats. Tenen unes ratxes d'anotació molt altes que els permet trencar partits. Anem amb confiança de que podem fer un bon partit i amb possibilitats de guanyar».

L'Iberostar Tenerife, que amb el nou entrenador Txus Vidorreta ha guanyat els dos últims partits, ha incorporat el pivot Joseph Jones i l'ala navassenc Salva Arco. El conjunt de La Laguna té com a bases dos exjugadors més del Manresa, Rodrigo San Miguel i Davin White un dels herois de la salvació a la pista del Reial Madrid en la última jornada de la lliga passada.

En el matx, però, també es preu un duel d'açada entre dos dels pivoys més destacats de la lliga, el montenergrí Blagota Sekulic i el serbi Dejan Musli, Aquest darrer ha tingut un pla especial d'entrenaments per protegir-lo d'una tendinitis al genoll. Sobre aquest pols de pivots, Ibon Navarro opina que «sí que pot ser una de les claus del partit. Són dos jugadors interiros i molt importants, i amb característiques diferents. Sekuli té un millor joc de cara a l´anella i segur que ell mirarà de treure Dejan de la zona, i això ens pot crear problemes i alguns desajustaments amb homes que tenen un joc molt vertical com ara Richotti i San Miguel, i altres que saben jugar sense pilota com Javi Beirán o O´Leary. També crec que Musli li pofer mal a Sekulic a dins. Però l´Iberostar també té un gran quatre com Abromaitis i als últims partits Davin White està agafant ja l´ona en els llançaments; aquest és un equip amb més armes».

L´ICL podrà comptar tant amb Juan García com Ricky Sánchez, tot i que el dominicà encara ha tingut molèsties als bessons i el jugador porto-riqueny té dolor al dit petit de la mà esquerre operat; ja se li han retitrat els punts però encara ha de cicatritzar el tendó.

Ibon Navarro durant la roda de premsa d'aquest divendres