Dos dels jugadors amb més pes ofensiu als seus respectius equips, Blagota Sekulic i Dejan Musli, es veuran les cares demà en el partit de l'Iberostar Tenerife contra l'ICL Manresa, demà al migdia a partir de la una (en hora catalana, i no hi ha televisió en directe).

Sekulic, que va estar un parell de setmanes de baixa a causa de la ruptura fibril·lar als bessons de la cama esquerra, s'ha recuperat bé com ho palesa el 31 de valoració que va fer a casa del Fuenlabrada. És el màxim anotador canari amb 12,2 punts, seguit de ben a prop per l'ala argentí Nicolás Richotti (12,1), per Abromaitis (10,4) i per Beirán (10,3). El montenegrí, de 33 anys i de 2,10, és en la quarta temporada al CB Canàries d'on el 2o14 va fer el salt uns mesos al Fenerbahçe de la lliga i l'Eurolliga.

El serbi Dejan Musli, que durant aquesta setmana ha tingut un pla especial de recuperació per sobrecàrrega als genolls i una tendinitis, és l'home que Ibon Navarro utilitza més (28 minuts de mitjana), seguit d'Hernández (24). Musli és qui fa més punts a l'ICL (14,6), davant de Chase Simon, que n'anota 11,6. Musli és el tercer en valoració de la lliga (19,7), tan sols darrere de dos pivots com Tomic (24,2) i Bourousis (20,9).

Ibon Navarro va comentar ahir del duel Sekulic-Musli que "sí que pot ser una de les claus del partit. Són dos jugadors interiors i molt importants, i amb característiques diferents. Sekuli té un millor joc de cara a l'anella i segur que ell mirarà de treure Dejan de la zona, i això ens pot crear problemes i alguns desajustaments amb homes que tenen un joc molt vertical com ara Richotti i San Miguel, i altres que saben jugar sense pilota com Javi Beirán o O'Leary. També crec que Musli pot fer mal a Sekulic a dins. Però l'Iberostar també té un gran quatre com Abromaitis i als últims partits Davin White ja està agafant l'aire en els llançaments; aquest és un equip amb més armes".