El pavelló Santiago Martín de La Laguna és conegut pels seguidors amb el malnom de l'Hamburguesa per la seva peculiar forma, i ahir l'ICL se la va menjar sencera. No va ser un àpat per als paladars més fins, no hi va haver degustació, però el regust final és dels que no s'obliden. L'equip d'Ibon Navarro es va buidar sobre la pista, es va sacrificar en defensa i va saber contenir un Iberostar Tenerife que mai es va rendir. L'equip s'hi va deixar la pell, que diria Guardiola, per sumar la quarta victòria de la temporada, que el deixa en una situació privilegiada i poc habitual per a la capital del Bages en els darrers anys: més a prop de la Copa del Rei que del descens.

L'ICL Manresa va sortir a la pista amb la granota de feina posada, amb una defensa agressiva i sòlida, sense fissures. Els locals van obrir el marcador amb un triple d'Abromaitis, però allà es va acabar el seu encert, efímer com el seu avantatge en el marcador. L'equip d'Ibon Navarro va saber tancar la seva cistella i va intentar imprimir un ritme ràpid de joc, amb transicions ofensives que van permetre aconseguir un parcial de 0-7 gràcies a les cistelles de Flis, Otvertxenko i un triple de Grigonis (3-7).

Els dos equips es van mostrar erràtics i imprecisos, fins que un temps mort de Vidorreta als cinc minuts va despertar les estrelles. Sekulic va aparèixer per mantenir vius els canaris amb sis punts consecutius, fent mal a Musli des de la mitja distància. Però aquest va respondre amb quatre punts seguits, que van iniciar un gran esprint final dels manresans, que amb un triple sobre la botzina de Ricky Sánchez van tancar el primer quart amb un parcial de 0-7 que els donava un nou màxim avantatge: 9-18. Els locals van reaccionar tímidament a l'inici del segon quart, (15-20), però aleshores Jones va donar ales de nou als manresans.

El pivot va cometre un falta de tir sobre Musli que va protestar en excés, cosa que li va costar una tècnica. El pivot de l'ICL va anotar els tres tirs lliures i en la jugada de banda Simon va posar deu punts de diferència entre els dos equips: 15-35. Els locals no van encaixar bé el cop i van quedar (encara més) desorientas. Però els homes d'Ibon Navarro no ho van aprofitar.