Dejan Musli jugarà demà (a les 19 hores, per Teledeporte) el partit que l'ICL Manresa afronta davant del Barça Lassa però ho farà amb unes molèsties en un genoll. Segons ha revelat l'entrenador Ibon Navarro, Musli ha estat tractat en els darrers dies per unes molèsties al menisc del genoll esquerre, ha estat fora

d'algunes sessions d'entrenament i no ha estat fins aquest divendres que s'ha reincorporat a la feina. La resta de jugadors de la plantilla es troben en condicions per rebre al Barça, el segon de la lliga Endesa amb 7 victòries i 1 derrota. L'ICL és el desè amb un balanç equilibrat de 4 resultats positius i 4 adversos en aquest inici de campionat.

L'entrenador Ibon Navarro va dir ahir, en roda de premsa, que "hem tingut aquest percanç amb Musli, el dimarts. Li van xafar el peu en l'entrenament i el genoll va fer un gest estrany i se'n va ressentir el seu menisc. Li hem estat fen proves, per evitar riscos, i sembla que estarà a punt per al partit". La visita que ha de fer el Barça no ha condicionat la feina en el dia a dia, però Navarro admet que "sabem que aquest és el primer partit a casa enfront d'un equip d'Eurolliga o Eurocup, volem veure quina la nostra reacció; el que hem fet a fora no ens ha agradat, i esperem haver après. Volem fer el nostre millor partit, fins ara, de la temporada i veure si és suficient per competir contra ells".

En el partit de Lliga Catalana, en la semifinal celebrada a Granollers, l'ICL va caure per 78-65 però va ser capaç d'anar per davant (vencia per 54-57 a la fi del tercer quart). Però el tècnic del Manresa no hi fa pas massa cas: "no, perquè a ells els hi faltaven molts jugadors que ara són molt importants; i nosaltres érem pitjor equip que ara".