En la junta d’accionistes d’aquest dijous es van donar a conèixer quines són les noves incorporacions en el consell d’aministració de l’entitat, que ara passa de 16 a 19 membres. A més del nou president executiu, Jaume Arnau, les altres novetats són Montse Ambrós, Josep Sáez, Josep Porras i Fèlix Salido. Aquest darrer s’incorpora precisament per cobrir la vacant del seu pare, l’expresident Josep Salido, que va morir l’estiu passat. L’altra baixa al consell és la de Josep Maria Ribas, la seva per raons professionals.

Jaume Arnau va explicar que hi ha el projecte, que es posarà ben aviat en marxa, de dividir en àrees de treball el consell per aconseguir més dinamisme i la implicació de cadascun dels seus membres en la mesura de les possibilitats que hi hagi per part de cadascú.

Arnau va lloar també la trajectòria de l’equip a la lliga Endesa, «i la feina de Pere Romero i d’Ibon Navarro» per aconseguir bastir un equip amb recursos limitats, «una situació en la qual ens haurem de moure els propers dos anys».

Insígnia d’or per a Vives

Jaume Arnau també va comunicar que, per unanimitat en el consell, es concedeix a l’expresident Josep Vives la insígnia d’or del club. Se li donarà en el partit amb el CAI