El base nord-americà Jermaine Thomas no podrà jugar aquest dimecres contra el CAI Saragossa, ni el proper diumenge a la pista de l'Unicaja de Màlaga. La culpa la té una lesió a l'esquena que es va fer diumenge passat, contra el València. En la roda de premsa prèvia al partit contra els aragonesos, l'entrenador, Ibon Navarro, no ha aclarit el període de recuperació, ni tampoc si li estan buscant relleu. Posteriorment, el club ha informat que té una fissura al disc intervertebral entre la L4 i la L5 que li provoca dolor muscular. S'estima que pot trigar entre dues i tres setmanes a estar a punt.

Navarro ha explicat que "haurem d'estar pendents de la seva evolució per veure quan podem disposar d'ell". Sobre la possibilitat de fitxar un nou base, per aprofitar aquesta lesió, tenint en compte el baix rendiment de l'internacional hongarès, el tècnic vitorià ha dit primer que "no vindrà ningú. Contra el CAI no, i contra l'Unicaja, tampoc". Preguntat sobre si més endavant hi hauria aquesta possibilitat, ha matisat que "quan les agències saben que tenim un jugador lesionat ofereixen coses. Llavors caldrà veure si el club pot entrar en una operació així". Avui, en webs sèrbies sonava el nom de Vasilije Micic, base serbi del Bayern de Munic descartat per l'Estudiantes.

Respecte del partit contra el CAI, Ibon Navarro destaca que "és un equip que, després de perdre sis partits seguits, n'ha guanyat dos dels últims tres i va camí de recuperar la situació que mereix, per història, plantilla i entrenador". De la feina d'Andreu Casadevall, substitut de Joaquín Ruiz Lorente, Navarro ressalta que "ha aportat un clar canvi en la filosofia defensiva" i tem caure en la trampa de llançar massa triples, com va passar a l'Unicaja en l'últim partit. "Més important que els percentatges de tres punts, seran els de dos. Hem de ser equilibrats i atacar bé els seus canvis defensius".

Mira la roda de premsa d'Ibon Navarro.