L'ICL Manresa ha aconseguit la sisena victòria de la temporada, de dotze partits jugats, en derrotar un CAI Saragossa (86-79) que solia ser un adversari complicat al Nou Congost. Els homes d'Ibon Navarro han compensat la baixa de Jermaine Thomas i el partit discret de Dejan Musli amb un joc coral en què han destacat, en diferents moments, Simon, Álex Hernández, Montañez i Flis.

La primera part ha estat igualada, amb avantatges mínims en el quart inicial, que s'han disparat fins als vuit punts (35-27) després d'una bona ratxa ofensiva de Simon i la bona direcció d'Hernández. El CAI ha encadenat una sèrie de triples seguits que li ha permès arribar al descans amb un sol punt de desavantatge (42-41).

En el tercer quart, una sèrie d'encerts de Musli i la bona direcció del base murcià ha propiciat una altra escapada (55-45). El CAI es mantenia al partit gràcies a Jelovac, però no reduia el desavantatge més avall dels cinc punts.

L'inici de l'últim quart ha vist un triple de Flis. El rus ha estat important en moments clau. L'ICL s'ha escapat de dotze punts (77-65) després d'un bàsquet de tres punts de l'exjugador del Joventut, però el base Bellas ha donat esperances als aragonesos, que s'han situat a quatre punts (80-76). Un nou bàsquet de Flis a 59 segons del final han donat aire als locals, i el rosari de tirs lliures final ha permès mantenir i augmentar l'avantatge.

L'ICL és vuitè, en un lloc que donaria l'accés a la Copa, tot i que la condició d'amfitrió de l'Obradoiro ara mateix ho impediria. Diumenge, nou partit, a Màlaga, un altre cop amb la baixa de l'americà Thomas.