Un canvi qualitatiu destacable es va rubricar ahir amb la firma, a la Clínica de Sant Josep, del conveni pel qual la Fundació Althaia es fa responsable de tot el que són els serveis mèdics en relació amb el Bàsquet Manresa, inclòs el conjunt professional. És un acord global i que substitueix el del 2008 que se centrava tan sols en el que eren les proves mèdiques al principi de la temporada i revisions a la base.

Manel Jovells, en el seu càrrec de director general de la Fundació Althaia, i Jaume Arnau, president executiu al Bàsquet Manresa, van ser els que van firmar el conveni. Jovells va posar en valor la feina que es realitza en el CIMETIR, el centre de medicina esportiva de la Fundació Althaia que recentment ha rebut l'ascens de catalogació, i ha passat al nivell de preferent, un dels cinc que hi ha a tot Catalunya. Jovells va dir que amb el conveni amb el Bàsquet Manresa "ara es tindrà la relació més estreta, i més

ben coordinada". Jaume Arnau va voler recordar la figura del doctor Ramon Serra, "que durant 33 anys ha estat el metge que ha vetllat per l'equip, i mereix el reconeixement del club, en aquesta vida s'ha de ser agraït". Jaume Arnau va destacar que "estar al costat de la Fundació Althaia, la referència a casa nostra en matèria sanitària, ens dóna tranquil·litat".

El doctor Albert Estiarte, com a adjunt a la direcció general a més de director de la Clínica, va dir que el conveni fa possible tenir a la disposició del club de bàsquet "tots els especialistes i també les instal·lacions" de forma ràpida i eficaç. El doctor Joan Camí, cap de Traumatologia, va explicar que és el doctor Pier Luigi di Felice, que està completant el seu període de formació com a metge resident, el que segueix el dia a dia de l'equip professional. Camí també va fer un esment del doctor Serra. Finalment, Di Felice va comentar estar molt il·lusionat per col·laborar amb "un grup de persones joves en l'equip del Bàsquet Manresa".