L'ICL Manresa ha caigut derrotat de forma contundent en la seva visita a la pista de l'Unicaja de Màlaga (85-58).

El conjunt local ha estat superior en tot moment i no ha donat cap opció als jugadors d'Ibon Navarro. Els manresans han acusat la baixa de Jermaine Thomas i sobretot la del seu jugador referència, Dejan Musli, absència d'última hora per una gastroenteritis.

L'ICL ha saltat al Martín Carpena disposat a seguir amb la dinàmica positiva dels últims partits i a posar les coses difícils a Unicaja per continuar somiant amb les posicions que donen dret a la Copa.

Ben aviat però, s'ha vist que avui no era el millor dia dels manresans. La falta d'encert durant tota la primera meitat ha estat una barrera insuperable per intentar entrar dins el partit.

L'Unicaja en canvi, ha aprofitat la feblesa de l'ICL Manresa per obrir un forat definitiu que ha enterrat totes les opcions dels bagencs. L'encert a banda i banda ha estat totalment desigual. La primera meitat del partit ha finalitzat amb un clar 48 a 24 a favor dels locals.

Sense referència interior en el joc, l'ICL Manresa ha optat per llençar més des de la línia de tres. La tàctica no ha sortit bé, ja que els tirs no han entrat. En l'equip local, tot el contrari. Jamar Smith ha estat el millor i ha realitzat una actuació estel·lar amb 23 punts.

El partit no ha tingut història per l'ICL Manresa a la segona meitat. L'avantatge ja era insalvable. Ibon Navarro ha exigit defensa i més defensa als seus homes per evitar un resultat d'escàndol.

Amb aquesta contundent derrota, l'ICL es col·loca amb 6 victòries i 7 derrotes a la classificació de la Lliga ACB. En el pròxim partit els bagencs s'enfrontaran al RETAbet.es GBC.