Dmitry Flis continuarà al Bàsquet Manresa fins a final de temporada després de l'acord al qual han arribat el club i el jugador. L'ala pivot nascut a Rússia però amb passaport espanyol tenia un contracte temporal fins el 31 de desembre i l'ICL ha apostat per mantenir-lo fins que acabi aquest curs a l'ACB.

L'entrenador Ibon Navarro ha manifestat que «la valoració que ens faig és molt bona; hi ha hagut acord entre Dmitry i el club i estem contents perquè és un jugador que aporta, tant a la pista com al vestidor». Per tant, Flis estarà aquest diumenge al San Sebastián Arena on l'ICL Manresa disputarà el seu partit de la catorzena jornada de la lliga Endesa amb el RETAbet.es (a les 18 hores, Canal Plus 196). L'equip de Donostia és el cuer amb una sola victòria per 6 que en té actualment el Manresa.

Ibon Navarro no es refia gens de la situació del Gipuzkoa i avisa que «ha tingut un calendari molt complicat a principi de lliga, i ha hagut de fer uns quants canvis, inclòs l'entrenador». Fa unes setmanes, Porfirio Fisac va substituir Jaume Ponsarnau, l'extècnic del Manresa. Segons Navarro, «el RETAbet.és un equip amb jugadors molt experts en la competició, capaços de guanyar partits i que compta amb dos jugadors que han arribat fa poc i que el poden ajudar molt, Agbelese i Landry. Aquest darrer ja ha demostrat que és una de les estrelles de l'ACB. Potser des de fora es pensi que serà un partit fàcil però dins del vestidor tots som conscients de les dificultats que ens esperen».

L'entrenador de l'ICL Manresa es manté ferm en la seva idea que l'objectiu primordial és la permanència i no pensa de cap manera en la Copa del Rei: «hauríem de guanyar pràcticament els quatre partits que ens falten de la primera volta, dos a fora i dos més a casa que són molt complicats. Tinc molt clar que la Copa la veurem per la tele, no hi pensem».

Els àrbitres del partit d'aquest diumenge són Pérez Pizarro, Calatrava i Rial.

Mira la roda de premsa d'Ibon Navarro.