El Bàsquet Manresa ha anunciat aquest dilluns que incorpora un nou jugador a la seva plantilla, el base Milos Milisavljevic. De nacionalitat sèrbia i amb un breu pas per Vitòria, ha firmat per un mes, període durant el qual el club estudiarà si allarga la relació fins al final de la temporada.

L'ICL feia dies que buscava al mercat un base arran de la lesió de Jermaine Thomas i la necessitat de millorar en la direcció de joc, per la irregularitat mostrada tant pel nord-americà com pel murcià Álex Hernández.

Milisavljevic té 22 anys, fa 1,93 cm d'alçada i pesa 92 kg. Sorgit de la tercera divisió sèrbia, el seu talent no va passar desapercebut a la selecció del seu país, que el va cridar l'any 2014 per suplir algunes baixes de cara al Mundial. Al final, però no va aconseguir una plaça. El Laboral Kutxa també va testejar el seu potencial. Amb l'equip basc va fer la pretemporada 2014-2015, tot i que tampoc va aconseguir un lloc a l'equip. L'any passat va presentar la seva candidatura al draft de l'NBA i no va sortir escollit. Aquesta temporada la va començar a l'Spartak Subotica, el seu equip de formació, i poc després va fitxar pels Warrios de la D-League.

Se'l descriu com un jugador atlètic, amb bona capacitat defensiva i un sòlid llançament des de l'exterior. En el següent vídeo es recullen algunes de les seves habilitats.

Trajectòria de Milos Milisavljevic

2010-2014 - KK Spartac Subotica (Sèrbia)

2014-2015 - Pre-temporada amb el Laboral Kutxa

Octubre 2014 - Signa per l´Spartak Subotica

Novembre 2014 - Se´n va als Santa Cruz Warriors de D-League