El Bàsquet Manresa va fer oficial ahir la incorporació del base serbi Milos Milisavljevic, que ha firmat per un mes, període durant el qual el club estudiarà si allarga la relació fins al final d'aquesta temporada. El serbi, que s'espera que avui arribi a la capital bagenca, és un base jove, de 22 anys, 1,93 metres d'alçada i 92 quilos, i els que l'han vist jugar asseguren que és un jugador amb molta projecció, atlètic, amb bona capacitat defensiva i un sòlid llançament exterior.

Milisavljevic aportarà el seu granet de sorra en una de les posicions que el club manresà necessitava reforçar, ja que el nord-americà Jermaine Thomas s'ha perdut uns quants partits per una lesió a l'esquena de la qual no acaba de fer net i el murcià Álex Hernández ha combinat partits molt bons amb altres de no tan brillants. D'aquesta manera, el santjoanenc Román Montañez, que fins ara havia de fer funcions de base, no tindrà tanta responsabilitat i podrà donar més rendiment com a escorta, la seva posició natural.

El nou fitxatge de l'ICL es va formar a les files de l'Spartak Subotica i va ser un habitual en les convocatòries de les seleccions inferiors del seu país. Fins i tot, l'ara entrenador del Panathinaikos Sasha Djordjevic el va convocar pel combinat absolut serbi per tal de suplir algunes baixes en la preparació d'un mundial en el qual els balcànics van assolir el segon lloc, només darrere del potent equip dels Estats Units. Milisavljevic va arribar a jugar 57 segons en un amistós davant Turquia, però finalment va ser un dels descartats i no va anar a la cita que es va fer a l'estat espanyol.