És un dia per fer la demostració de la duresa mental que fa unes setmanes es va trobar a faltar en la derrota de 19 punts a la pista del RETAbet.es, a Sant Sebastià. I, de passada, trencar una sèrie de quatre derrotes seguides. Ibon Navarro ha dit que "en el partit de Gipuzkoa, que era contra el cuer, l'equip estava molt més obligat a guanyar i ho va acusar". Veurem aquest migdia, si l'ICL Manresa es presenta al pavelló San Pablo amb les idees clares i la decisió de les grans ocasions que li han donat unes victòries importants en pistes com les de l'Andorra, el Tenerife i el Rio Natura Monbus. Hi acudeix amb la baixa del lesionat Montañez (una fissura en una costella), el qual ha estat substituït a l'expedició per un Jermaine Thomas que fa un mes que no juga. Serà el segon partit de Milos Milisavljevic després del seu correcte debut davant el Dominion Bilbao, al Congost.

Ibon Navarro valora que "quan vam anar a Sant Sebastià ens vam posar en la pell de tots els equips que juguen contra nosaltres, que tenen l'exigència de guanyar-nos perquè són teòricament superiors. De cara al partit d'avui no tenim la mateixa sensació. El Sevilla és en una posició similar a la nostra, en la qual hi ha també uns quants equips més. No tindrem el mateix nivell de pressions, ni les externes, ni les internes".

L'entrenador de l'ICL Manresa, sabent que el Sevilla ha prescindit de Slokar i el base Anderson, que el jove Ludde Hakanson tampoc no podrà debutar en no tenir encara el transfer internacional del seu anterior club a Letònia, analitza que "del nostre rival em preocupa els principis de partit. Si comença bé, els acostuma a saber tirar endavant. Aleshores entra en un estat de confiança que fa pujar el nivell d'encert dels seus llançadors; és el cas d'homes com Benri Rodríguez, Bamforth i Alfonso Sánchez. Després hi ha un Nachbar que sempre fa uns grans números. Però per a mi és vital que ells no se sentin còmodes. També haurem de vigilar amb Miljenovic, que és un base imprevisible, que és vertical i bon passador, amb una connexió amb Balvin".