El Reial Madrid va guanyar de pallissa a l'ICL Manresa (70-102), que no va tenir ni una sola oportunitat per donar la sorpresa davant el vigent campió d'Europa.

Els triples visitants (15 del Reial Madrid per 6 del Manresa) van ser definitius davant un ICL fluix en defensa (18 rebots defensius del Manresa per 33 del Madrid) i que en cap moment va saber com respondre a la superioritat del rival.

El Madrid va dominar amb autoritat des de l'inici, que no va ser molt brillant, amb errors en el tir visitant i una pobra defensa local (0-5, min.2). El Manresa se salvava gràcies a un inspirat Flis, que va anotar 7 punts en aquest quart, vitals perquè els locals no es despengessin, fins i tot els va permetre posar-se a sol 1 punt del Madrid (16-17, min.9). Això sí, en menys d'un minut, els de Pablo Laso van situar de nou les coses en el seu lloc amb un 0-7, que els mantenien al capdavant del marcador (16-24, min.10).

En el segon quart, el gran encert en els triples van aixafar al Manresa. Quatre triples (de Carroll, Nocioni i Doncic) donaven als blancs un avantatge de 13 punts, que ja va ser insuperable pel Manresa (27-40, min.15).

A l'ICL li pesava la responsabilitat, mentre que els visitants anotaven sense complexos. Un parcial de 0-8, en el qual els locals no van anotar ni un sol punt en gairebé 3 minuts, ampliava encara més la diferència (29-50, min.19). Al descans, el Madrid tenia el partit més que controlat (35-54, min.20).

A la volta, Rivers va sentenciar espectacularment el partit. Tres triples consecutius que, al costat d'una cistella de Reyes, posaven per primera vegada els 30 punts de diferència en el marcador (38-68, min.24).

I d'aquí ja no va baixar el Madrid. Rivers seguia inspirat (14 punts en 5 minuts) i els blancs anaven sumant, sense molta oposició, fins a arribar als 35 punts d'avantatge, la màxima diferència del partit (44-79, min.29).

L'últim quart no va tenir més història i només va servir perquè els uns i els altres milloressin les seves estadístiques personals. Al final, més de 100 punts pel Madrid i derrota pel Manresa (70-102, min.40).