L'ICL Manresa té gairebé impossible comptar amb tota la plantilla per rebre diumenge l'Herbalife Gran Canària en partit de la dinovena jornada de la Lliga Endesa (19 hores). Segons ha informat el propi entrenador, Ibon Navarro, fins a sis jugadors han tingut problemes físics aquesta setmana i alguns d'ells és complicat que puguin actuar en el proper partit.

Segons Navarro, Àlex Barrera, amb un problema al genoll esquerre, i Román Montañez, no recuperat del tot de la seva lesió a les costelles, és complicat que juguin. També caldrà estar alerta a l'esquena de Marius Grigonis, al genoll dret de Dmtry Flis i a una tendinitis a la mateixa articulació d'Àlex Hernández, a més de confiar que Jermaine Thomas estigui millor dels seus problemes lumbars. Com ha dit el tècnic vitorià "seria més fàcil dir quins estan bé que quins no".

L'entrenador atribueix aquesta situació "al moment de la temporada en què ens trobem. Vam augmentar la intensitat abans de jugar a Sevilla i alguns jugadors no estan acostumats a aquesta càrrega, tot i que després la vam abaixar. Aquestes dificultats solen passar a tots els equips i nosaltres els tenim ara. Pensàvem arribar a la Copa del Rei perquè la gent es recuperés, però hem fet curt per dues setmanes".

Navarro es mostra preocupat per al partit de diumenge "perquè els jugadors es troben pesats i potser ens falta aquella energia que necessitem per rebre un equip tan difícil i físicament espectacular com el Gran Canària. M'amoïna com estiguem nosaltres". També ha lloat l'afició "per com ens van ajudar diumenge, tot i el temporal que ens queia a sobre. Necessitem el suplement d'un pavelló ple i animant per superar les dificultats físiques".

La roda de premsa de l'entrenador de l'ICL Manresa, Ibon Navarro