Tota la dinovena jornada de la lliga Endesa es disputa en jornada de diumenge. Fent un cop d'ull a la zona baixa, els dos cuers tenen enfrontaments força diferents. El Gipuzkoa té una bona oportunitat per obtenir el seu quart triomf i acostar-se a les posicions de salvació, que ara marquen el CAI Saragossa i el Sevilla, amb cinc triomfs. Per contra, el Movistar Estudiantes, que també té tres partits guanyats, ho té gairebé impossible a la pista del Reial Madrid.

El partit entre guipuscoans i gallecs pot determinar si el tall entre els dos equips de sota i la resta es fa més gran i aquests queden gairebé definitivament despenjats o l'equip basc pot posar nerviós els seus predecessors, entre els quals hi hauria l'Obradoiro, que ara mateix té sis victòries.

Difícil per al València

Pel que fa a la zona alta, la jornada podria veure la primera derrota del líder. El València no arriba en el seu millor moment, després de la desfeta a Salònica que gairebé l'ha deixat fora de l'Eurocup. A més, visita el quart, el Laboral Kutxa del seu exentrenador, Velimir Perasovic. S'hi podria acostar el Barça Lassa, tot i que els blaugrana, erràtics en el Top-16, caldrà veure com es prenen i amb quin ànim afronten el partit amb l'Andorra. L'altre equip català, el Fiatc Joventut, viatja avui al migdia a la pista del CAI Saragossa.