El pivot de l'ICL Manresa Dmitry Flis és dubte per a l'important partit que el seu equip jugarà diumenge (18.30 hores) a la pista del Movistar Estudiantes. A més dels problemes de genoll que arrossega des de fa dues setmanes, el jugador d'origen rus es va fer un esquinç de turmell en un entrenament i és qui pot tenir més problemes per saltar al Barclaycard Center.

A més de Flis, Àlex Barrera, baixa contra el Gran Canària i Álex Hernández segueixen amb problemes als genolls, Román Montañez encara es ressent de la seva lesió a una costella i Dejan Musli també té dificultats a un genoll i a l'esquena. Tot sense comptar l'absència definitiva de Milos Milosavljevic, que suposarà la tornada a la convocatòria de Jermaine Thomas.

Tot i els problemes, Ibon Navarro els vol deixar de banda i diu que "per a nosaltres és un partit important com ho van ser el de Sevilla i el de Sant Sebastià. El nostre treball de tot l'any ens permet encarar-lo com a un duel important, però no com una final. Tenim la il·lusió d'aconseguir una diferència important respecte d'un rival directe. He vist l'equip a entrenar bé i la gent està centrada. Tenim fresc el record de Sevilla, on l'equip va respondre bé. Ara veure si ara tenim aquesta resposta i no la de Sant Sebastià".

Un dels avantatges, si se'n pot treure cap, de la baixa de Milisavljevic és que "som els mateixos que érem l'1 d'octubre i això és positiu a nivell de la bona química que hi ha a l'equip i de les nostres associacions en el joc. Prefereixo això que tenir una plantilla en què els jugadors entren i surten i al final no saben ni el nom dels altres". Navarro recorda que "hem de guanyar un partit de cada tres per aconseguir el nostre objectiu. Hem perdut els dos últims i guanyar a Madrid seria complir aquesta regla".

Mira la roda de premsa d'Ibon Navarro, entrenador de l'ICL Manresa