L'ICL Manresa ha suspès clarament l'examen que tenia avui a Madrid (84-). Movistar Estudiantes ha estat més intens i ha passat per sobre d'un equip bagenc desdibuixat. Per a més desesperació, els madrilenys han guanyat l'average particular al guanyar per més de 18 punts.

Estudiantes, el cuer de la classificació, ha saltat a la pista amb la intenció d'intimidar a l'ICL Manresa des d'un primer moment. Els locals eren conscients que s'hi jugaven molt en aquest encontre. La intensitat inicial dels madrilenys ha servit per sorprendre a un conjunt manresà fluix en defensa. El primer període ha finalitzat amb 24-20 en el marcador.

Els d'Ibon Navarro han trobat a faltar el joc interior de Dejan Musli, que ha estat espès. Estudiantes, més agressiu i amb les idees clares, ha aconseguit obrir un forat de 10 punts. Tot i el poc encert dels manresans, l'equip ha lluitat per arribar a la segona part amb possibilitats, 42-36.

El desastre ha arribat al tercer quart. La forta pressió que ha exercit l'equip local no ha deixat entrar al partit a l'ICL Manresa. Els del Bages han perdut el nord i han desaparegut del xoc amb pèrdues constants i un desencert ofensiu preocupant. A l'altre banda, Estudiantes ha anat creixent fins a sentenciar el partit. El pitjor quart de la temporada de l'ICL Manresa ha acabat amb el resultat de 65 a 42.

El tercer quart ha estat un tràmit. Ibon Navarro, desesperat, ha vist com a més de perdre el partit, l'ICL Manresa també perdia un average particular que tenia a favor per 18 punts. Tot han estat males noticies a Madrid i l'ICL Manresa ha sortit escaldat.