A través d'una curta nota de premsa, el Bàsquet Manresa va anunciar ahir que el pivot porto-riqueny Ri-cky Sánchez deixa de formar part del club. A partir d'aquest moment caldrà veure si la secretaria tècnica, encapçalada per Pere Romero, li busca substitut o prefereix finalitzar la temporada amb els quatre pivots actuals: Dejan Musli, Dmitry Flis, Maksym Sandul i Juan García. De fet, Flis tenia contracte temporal fins al desembre, però el club va renovar-lo fins a final d'any a causa del seu bon rendiment, que va deixar Sánchez sense minuts.

El rendiment del caribeny al Bages ha estat irregular. Va tenir uns bons primers partits en què, malgrat que no tenia excessiu encert en el tir exterior, la seva principal arma, aportava pel que fa als rebots. El seu punt d'inflexió, però, va arribar en el moment en què es va trencar un dit de la mà esquerra. Va jugar un partit a Las Palmas amb molèsties i després va passar pel quiròfan, un cop recuperat García de la seva lesió de pretemporada.

Des del moment en què va tornar, el paper que va tenir en la rotació d'Ibon Navarro va ser gairebé residual. El rumor de la seva marxa va arribar després del partit contra el Reial Madrid. Preguntat per Regió7 sobre si podia abandonar el club, el tècnic va dir que no en tenia cap notícia. Ara s'ha demostrat, però, que l'entitat ja pensava en la seva marxa. És el segon moviment a l'ICL aquesta setmana després del fitxatge del base Lluís Costa.