El base del Reial Madrid i exjugador del Bàsquet Manresa Sergi Llull va ser triat ahir el millor jugador del mes de febrer a la lliga Endesa, amb una valoració mitjana de 22,3 punts per enfrontament. La designació arriba a Llull en un moment especial, després d'haver estat cabdal en la consecució del títol de Copa del Rei del seu equip i dos dies més tard de l'espectacular triple des de la seva pista que, a part de donar la volta al món, va servir al seu equip per vèncer a la pista del líder de la competició, el València.

Llull, que ha deixat enrere una lesió als isquiotibials que l'ha fet jugar en inferioritat de condicions durant unes quantes setmanes, amb partits d'absència inclosos, obté per segona vegada aquest premi. Curiosament, en l'altra ocasió, la temporada 2011-12, també va ser en un mes de febrer.

Pensant en el CSKA

A part d'agrair el premi, i de dir que "he vist cinc o sis vegades la jugada repetida del meu triple, va ser una cosa increïble", Llull va afegir que ara mateix està centrat en el partit que aquesta nit jugarà el seu equip contra un dels colíders del grup, el CSKA de Moscou.