Je'Kel Foster ha fet bona part de la seva trajectòria professional a Alemanya. En una primera etapa va estar al Ludwigsburg, l'Oldenbrug i el Bayern Munic, on el vaig poder seguir més. Després va jugar a l'Alba Berlín, i la temporada passada va estar al Bayreuth. D'entrada, he de dir que és un jugador versàtil, amb el 70% de qualitats com a escorta i el 30% de base.

En la temporada 2011-12 va ser un jugador destacat al Bayern, amb 14 punts de mitjana a la Bundesliga. Però, a l'estiu, el seu agent i el Bayern van trencar peres; el volia portar a un club més gran al sud d'Europa i crec que les dues parts hi van acabar perdent. El club, perquè ell era gairebé un jugador franquícia, i Foster va acabar fitxant pel Charleroi belga. Va tornar a la lliga alemanya, ara a l'Alba de Berlín, però ja no va ser un

jugador tan decisiu. Després ha estat al Nanterre francès, on va disputar Eurolliga, també a l'Avellino italià i al Bayreuth, de nou a la Bundesliga, durant la part final de la lliga passada. És cert que va ajudar força l'equip però la meva impressió més personal és que els seus millors dies han passat.