L'ICL Manresa ha ensenyat la seva pitjor cara aquest diumenge en un partit per oblidar al Nou Congost. Els jugadors d'Ibon Navarro van estar perduts en tot moment i van veure com Obradoiro Río Natura Monbus els passava per sobre amb una facilitat preocupant (64-81).

L'inici del xoc va mostrar una actitud defensiva dels bagencs que feia presagiar el pitjor. El parcial de 2-10 en els primers quatre primers minuts ja no es va aconseguir superar. Les males sensacions van ser constants durant tota la primera meitat i l'ICL Manresa es va desconnectat tant en atac com en defensa. Obradoiro, clarament superior, va marxar als vestidors amb una victòria parcial còmode, 22-46.

Al tercer quart les coses no van canviar. Caloiaro va fer el que ha voler amb els jugadors locals i la diferencia en el marcador i en el joc es va mantenir i fins i tot ampliar. El públic del Congost va arribar a xiular als seus jugadors degut a la mala actuació. L'únic fet positiu va ser la intensitat mostrada pel debutant Foster.

A l'últim quart, un bri per a l'esperança. Els jugadors d'ICL es van despertar i van aconseguir reduir mínimament la renda demostrant una millor actitud. Tot i la reacció, ja era massa tard i el partit estava perdut feia molta estona.