L'ICL Manresa se la torna a jugar aquest diumenge, a casa i davant de l'Andorra. Ibon Navarro, en la roda de premsa de prèvia que es fa abans de cada jornada de lliga, va declarar ahir que és un moment per "recuperar la confiança" i que els seus jugadors "creguin" molt en les seves possibilitats. El tècnic va fer aquestes declaracions durant l'acte a Futurauto, concessionari de Citroën, que a partir d'ara serà el nou copatrocinador del Bàsquet Manresa. En el partit de demà, el nom de Futurauto ja figurarà en el revers de les samarretes.

Després que l'equip encara no hagi guanyat en la segona volta i es vegi compromesa la permanència a l'ACB, Ibon Navarro va afirmar ahir que "estem en el moment de donar passos endavant en allò que hem de fer, cal recuperar tota la confiança que ens va ajudar al principi per sumar les victòries. El més important és que creguem en nosaltres mateixos i saber arribar al final amb possibilitats de poder guanyar però hem d'estar atents els quaranta minuts i ens haurem de treure la pressió del damunt".

Álex Hernández ha tingut una sèrie de problemes que li han fet perdre alguns entrenaments, però Ibon Navarro confia tenir-lo ben a punt per a demà: "ve arrossegant unes molèsties al genoll des d'una mica abans de l'aturada per a la Copa del Rei. Té un tendó que està força tocat i l'ideal seria parar però ara no pot i hem d'anar mesurant les càrregues i el tractament. Ens va semblar que ja estava força bé i el dimarts li va tornar a fer mal. Hem d'anar en compte però ell sempre vol ser-hi i ajudar l'equip".