De la resta de sis partits que es disputen avui de la lliga Endesa, en el que el Bàsquet Manresa s'hi jugamés és en el de la Fonteta. El València, que fa set dies va clavar la pallissa de 27 punts a l'ICL, rep el Movistar Estudiantes, que és el penúltim amb cinc victòries. En tot cas, els de Sergio Valdeolmillos es troben més animats després que el diumenge aconseguissin vèncer el Dominion Bilbao i retallessin la diferència amb els manresans, als quals tenen guanyat l'average. Pel que fa a l'equip de Pedro Martínez, colíder de la lliga amb 21 victòries (les mateixes que el Barça Lassa), no recupera encara ni Fernando San Emeterio ni Dubljevic, que ja van ser baixa contra l'ICL.

El Barça, per la seva banda, juga al Palau Blaugrana, a la mateixa hora que a València, des de les 12,30 hores. L'adversari és un UCAM Múrcia en progressió i que ara mateix és en zona de play-off. El Reial Madrid visita el Tenerife de San Miguel, Salva Arco i White. Pel que fa al Laboral Kutxa, vençut en la jornada passada pel Sevilla, rep l'Unicaja, que no pot badar més si vol evitar quedar despenjat de la lluita per als vuit primers llocs.

El CAI Saragossa és favorit contra un Obradoiro que és també en la zona de perill, igualat amb el Manresa a victòries (7). Tancarà la jornada el Fuenlabrada-Joventut, amb els madrilenys lluitant per confirmar una temporada que ja és excel·lent.