L'ala-pivot txec Patrik Auda ha declarat, durant la seva presentació com a jugador de l'ICL Manresa, que "la posició de quatre és aquella en què em trobo més còmode, però no tinc problemes per jugar de cinc. De fet, en els dos últims anys ho he acostumat a fer". Aquesta predisposició serà important per a l'equip a l'hora de tapar la baixa de l'ucraïnès Maksym Sandul, que té un trencament al múscul psoas i es pot estar un mes de baixa.

En la seva posada de llarg, Auda s'ha mostrat "molt animat per jugar a l'ACB. He vist dos partits per televisió i suposo que no serà fàcil fer tot allò que vull fer, tot i que els primers dies aquí han anat molt bé i, per l'estil de joc de l'equip, suposo que l'adaptació serà ràpida". Sobre el seu lloc a la pista, Auda ha explicat que "a Polònia he jugat de cinc quan l'entrenador ha volgut tenir un equip ràpid, amb jugadors que canviessin de marca en els bloqueigs i continuació". Es va definir com un jugar "intens", una qualitat que també ha destacat el director esportiu, Pere Romero.

Montañez tampoc no hi serà

A part de Sandul, el capità de l'ICL, Román Montañez, tampoc no jugarà dilluns a la pista del Joventut per culpa d'un hematoma producte d'un cop que es va fer abans del partit contra l'Andorra. L'entrenador, Ibon Navarro, ha explicat que volen ser conservadors per evitar una lesió més greu. El seu lloc a la convocatòria l'ocuparà Àlex Barrera, descartat contra l'Andorra. També hi entrarà el vinculat Deng Mayot.