Un Bàsquet Manresa animat per la important victòria de dilluns passat a la pista del FIATC Joventut, que va trencar una ratxa negativa de 7 derrotes seguides, juga aquest diumenge al migdia (12,30 hores) al Palau Blaugrana davant del líder de la lliga Endesa, el Barça Lassa. El tècnic Ibon Navarro ha informat que durant els darrers dies no ha pogut disposar en els entrenaments ni amb Dejan Musli ni amb Chase Simon i que ambdós són seriosos dubtes. «Simon ha estat de baixa per una amigdalitis i Musli no s'ha pogut entrenar per molèsties al tendó d'aquil·les». Els que continuen de base i no entraran en la convocatòria són Román Montañez i Maksym Sandul.

Navarro es mostra esperançat després que l'equip «jugués a un bon nivell durant molts minuts a Badalona, vam tenir consistència i el treball va ser bo, al marge del resultat positiu». El Barça Lassa és el líder de la lliga Endesa i aquest partit li arriba abans de jugar, el proper dijous a Kaunas, un partit que és una final per obtenir plaça en els play-off de l'Eurolliga. Ibon Navarro no es fixa massa en les circumstàncies del rival i manifesta que «el partit ens arriba en bon moment per continuar creixent, millorant. No, no pensarem en el Tenerife, en la setmana vinent, preparem el partit com ho vam fer quan vam anar a Badalona. Sabem de les enormes dificultats, de la categoria del Barça, peòr hem de mirar de donar el màxim».

Preguntat pel paper que està assumint Je'Kel Foster, cada cop més consolidat com el base titular de l'ICL, Ibon Navarro opina que «cada vegada actua amb més segrtat i els companys hi confien, li donen la pilota en els moments de dubte». I sobre el darrer jugador que ha arribat, el pivot Patrik Auda, ha dit que «no espero que faci una actuació tant bona com la de Badalona. Allà, més que les seves estadístiques i els 11 punts que va anotar, valoro la força i l'energia que ens va donar en moments gens fàcils, coincidint quan no era a la pista Dejan Musli. Va demostrar que ens pot ajudar». Els àrbitres del partit seran Pérez Pizarro, Martínez Fernández i Aliaga. En 37 visites al Barça, el Manresa ha aconseguit dues victòries, la última l'octubre del 1996 per 72-84, fa vint anys. En la primera volta al Nou Congost, els de Xavi Pascual es van imposar per un resultat de 60-75.