El CAI Saragossa es va allunyar del descens després de la seva clara victòria sobre un Movistar Estudiantes del qual s'esperava una major oposició perquè està amb l'aigua al coll, però que va ser superat amb claredat per un irregular i intermitent conjunt aragonès.

Amb el triomf, el CAI va posar tres victòries d'avantatge respecte la zona de descens en la qual es troba l'equip madrileny, a més del bàsquet average, ja que s'ha imposat en els dos partits que ha jugat contra l'equip de la capital.

L'enfrontament va ser una muntanya russa, amb el CAI agafant avantatges importants i deixant escapar part d'ells per la seva relaxació, tot i que sempre va saber reaccionar quan el seu oponent reduïa distàncies per acabar guanyant amb suficiència a un oponent al qual es temia després d'haver derrotat al Dominion Bilbao i al València últimament.

Quan l'equip aragonès va controlar als homes exteriors del seu rival va obrir diferències en l'electrònic fruit de la seva major altura, pes i contundència sota les anelles, i aquesta va ser la clau del partit.

El partit va semblar que es trencava a l'inici del tercer quart, quan el CAI va aconseguir un avantatge de 19 punts (51-32), però els visitants van reaccionar (61-51). Finalment, però, els locals van imposar la seva superioritat i van sentenciar el triomf.