I

bon Navarro va fer una lectura positiva del que va veure del seu equip al Palau Blaugrana, tot criticant també l'estona en la qual va baixar la intensitat. Per al tècnic de l'ICL Manresa, "crec que hem d'estar contents del treball que hem fet en 30 minuts, en la línia del que ens havíem proposat, estar en tensió, fent les coses el millor que podíem i competir en pista, malgrat que al resultat no es reflectís".

L'entrenador va raonar que "en canvi, durant deu minuts l'equip ha caigut en la trampa de pensar que en atac estava més fluid i oblidar el que calia fer en defensa, fer servir les faltes si calia per jugar dur i ser més solidaris. Tot plegat, la part més bona i la dolenta ens ensenyen el camí i ens reforcen en la feina que portem a terme durant la setmana, en els entrenaments". Segons Ibon Navarro, "avui el Barça, com abans havien fet altres, i de forma molt més violenta, ens ha ensenyat el que ens passa quan sortim de la nostra línia. Cal aprendre la lliçó".

Els 10 minuts als quals ahir es va referir Navarro eren els del tercer quart. "No, no crec que la cistella triple abans de la mitja part que ha anotat Abrines hagi influït després en el tercer quart, tot i que ha estat una jugada que no hem defensat com havíem previst i hi ha hagut manca de comunicació".

Preguntat per si té prevista la possibilitat que Musli i Auda es puguin trobar junts a la pista més minuts, Ibon Navarro va exposar que "és clar que és possible, Patrick és un home més a la rotació, juga tant de quatre com de cinc i el que esperem és que aviat s'hi afegeixi Maksym Sandul. Avui hem fet les coses que hem pogut, no teníem el Chase Simon i en els últims dies el Dejan Musli i el Marius Grigonis no s'han pogut entrenar bé".

Sobre el partit amb l'Iberostar, el tècnic de l'ICL va preferir no dir-ne encara res: "primer el que hem de fer és analitzar aquests deu minuts d'avui en els quals hem perdut la nostra línia, entrenar-nos i treballar el dia a dia". Xavi Pascual, tècnic del Barça Lassa, va declarar que "estic content per la victòria i per la bona afluència de públic. Crec que avui hem estat seriosos, en la defensa i en l'atac. Desitjo tota la sort al Manresa en els propers partits". Amb relació a la visita de dijous a la pista del Zalgiris, a l'Eurolliga, va manifestar que "en el Top-16 tan sols hem guanyat un partit a fora, a Madrid, i ara ho hem de repetir".