L'ICL continua mostrant la seva millor versió. Aquest diumenge ha guanyat a la difícil pista de l'UCAM Múrcia en protagonitzar un partit molt seriós i que tot i tenir un marcador final ajustat, 73-75, ha estat clarament dominat pels bagencs.

Després d'uns primers deu minuts igualats, els d'Ibon Navarro s'han escapat en el marcador (33-41, al descans). Musli dominava a la pintura, molt ben acompanyat per Auda, i per l'exterior Simon i Grigonis trobaven l'encert perdut en altres jornades. A més, els suplents també aportaven, especialment, J.J García en el rebot i la defensa, i del debutant Nemanja Jaramaz, que ha acabat amb 8 punts i una valoració de 12.

Així, s'ha arribat al minut 38 amb el Manresa 10 punts a sobre (60-70). El partit estava pràcticament lligat, però calia rematar-ho. El Múrcia ho ha intentat a la desesperada a base de triples i ha aconseguit retallar la diferència, però no ha tingut temps de completar la gesta. Un triple autoritari de Simon i tirs lliures ho han impedit. El darrer triple dels locals ha posat el 73-75 definitiu en el marcador, però en l'últim segon.

73 UCAM Murcia | Campazzo 20, Benite 8, Radovic 2, Rojas 16 i Lishchuk 2; Moreira, Antelo 11, Cabezas 4, Wood 5, Kelati 4, i Arteaga 1.

75 ICL Manresa | Foster 9, Simon 16, Grigonis 11, Auda 11 i Musli 12; Sandul 3, Hernández 1, García 2, Costa 2, Jaramaz 8, i Otverchenko.

Parcials: 17-18, 16-23; 21-16 i 19-18.