Un grup d'aficionats fa una crida per omplir el Congost d'animació

En una carta oberta a l'afició, demanen tornar a convertir el pavelló manresà en un fortí

07.05.2016 | 07:41
Un moment d´un partit de l´ICL Manresa al Nou Congost.

Hola gent, ja tornem a ser aquí! Avui volem parlar-vos de nosaltres, del què estem fent i del què esperem aconseguir amb la vostra ajuda.

Tirem enrere... Recordeu l´any que vam guanyar la lliga? El Congost feia por! Recordo els jugadors fent declaracions i dient que a casa se sentien INVENCIBLES. I tot era gràcies a nosaltres.

Les coses han canviat i molt. Si els pressupostos eren ajustats ara encara ho són mes, si els equips de dalt eren grans ara són gegants i les diferències entre els 10 primers i els 8 darrers són abismals!

Tot i així uns quants aficionats creiem què tot això no és suficient per tombar-nos. Volem recuperar el Congost que feia por, el Congost vermell, el Congost amb les bufandes al vent i les trompetes infernals. El Congost de la gola seca de cridar que feia arronsar la ma als contraris i el xiulet als tres de taronja.

En aquests 3 últims partits hem aconseguit molt mes del què ens pensàvem i estem orgullosos de vosaltres. Hem millorat l´ambient i segur que sense adonar-vos-en, us ho passeu millor que amb un Congost fred i esmorteït.

A partir d´ara us volem demanar tres coses per seguir-nos ajudant:

Agafa la teva samarreta vermella (si no en tens, en venem a l´entrada per només 3€), la bufanda i deixa la vergonya a casa per contagiar la teva actitud positiva.

Si tens ganes de saltar o d´estar dret, acosta´t a la Grada d´Animació (us puc assegurar què no mosseguen) i si no vols anar-hi, ajuda'ns a contagiar l'ambient i la calor a la resta del pavelló.

Per últim, recorda que el Basquet Manresa és teu, meu i de tots els que omplim el Congost...

Fés de tu, una eina perquè l´equip se senti recolzat i tornarem a ser una muralla.

SOM NOSALTRES, SOM EL CONGOST

Blancs d´il·lusió, vermells de lluita.

Som-hi Resa!

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari LEB Or

Calendari ICL Manresa

Calendari de l'ICL Manresa

Aquí pots consultar tots els partits del Bàsquet Manresa a la LEB Or.

 

Enllaços recomanats: Premis cinema