Ibon Navarro, després de tenir anit, al pavelló de Miribilla, la salvació molt a prop, es referia així al decisiu partit que l´ICL ha de jugar el proper diumenge davant el Gipuzkoa: «l´objectiu és molt clar, serà jugar millor i guanyar». La victòria, la definitiva per al Bàsquet Manresa, és l´únic pensament, més enllà de si darrere es podran deixar dos o tres equips.

Malgrat perdre, l´entrenador de l´ICL Manresa no amagava que es trobava «força content, sobretot de com hem executat el pla defensiu que havíem previst per al partit, per mirar de minimitzar una mica les virtuts del Bilbao, que destaca pel seu joc al pal baix. Hem aconseguit que estigués incòmode en moltes fases del partit; però ha decidit la seva qualitat, amb els seus triples i les cistelles que han aconseguit al límit de la possessió». Per al tècnic, cal extreure les lliçons «tant d´avui, com les dels últims partits, amb el CAI i el Sevilla. Hem tingut fins a 18 pèrdues no forçades, que encara són excessives».

En referència amb el tercer quart i el parcial en contra de 10-0 que van encaixar els manresans quan en el marcador hi havia un 51-49 que obria la possibilitat de victòria de l´ICL, Navarro va comentar que «sí, ha estat un moment important; els nostres atacs no han estat bons. La idea era buscar Musli però això és difícil si ataques a onze metres de la cistella, i el Bilbao també ens ho ha sabut complicar. Al darrer quart, ens hem posat també a 6 punts i no hem tingut encert quan el joc era d´anada i tornada sense gaire sentit. En tot cas, sí que és positiu que no hem abaixat els braços, en defensa l´equip no ha cedit».

Sobre Lluís Costa, valorava que «ha tingut una entrada al partit de força encert, amb dos triples. En el tercer quart, però, li ha faltat saber llegir millor el partit quan el Bilbao s´ha escapat. Hem perdut massa el control, i Raül López l´ha sabut defensar». Sobre Nemanja Jaramaz, va declarar que «ha estat millor que en els darrers dies i penso que en alguna de les seves accions d´atac es mereixia haver anat al tir lliure. Ha d´acabar d´assimilar el nivell de duresa de la lliga».

Sito Alonso, entrenador del Dominion Bilbao, va declarar que «n´hi ha per estar contents; el Manresa ha demostrat que és un equip molt complicat quan juga de visitant i ens ha costat superar-lo. La feina de Raül López en defensa ha estat decisiva i ha marcat el camí per aconseguir la victòria després del disgust a Santiago».