Afició i jugadors de l'ICL Manresa han ompler aquest dilluns al vespre el pati del teatre Kursaal amb una festa per celebrar la permanència un any més a l'ACB. Desenes de persones han volgut acomiadar la temporada conversant, fotografiant-se i demanant autògrafs a la plantilla i l'equipt tècnic.

L'acte ha començat a 2/4 de 8 del vespre al so de la batucada, un ritme contagiós que ha fet ballar a bona part dels jugadors. Seguidament, els aficionats han fet el passadís d'honor als integrants de l'ICL Manresa.

En els parlaments, Roman Montañez ha reconegut que ha estat una temporada dura, però que "ha valgut la pena perquè s'ha aconseguit l'objectiu". L'entrenador Ibon Navarro, un dels més aclamats, ha volgut remarcar l'esforç de tota la plantilla i del club durant tota la temporada.

El president de l'entitat, Jaume Arnau, també ha dedicat unes paraules als presents i ha reconegut que l'equip ha patit més de l'esperat els últims quatre anys, però que destija que la propera temporada no sigui així.

En acabar els discursos, tothom s'ha pogut fotografiar amb els jugadors i intercanviar opinions.