La lliga ACB va presentar ahir les eliminatòries de quarts de final que s'obriran aquest dijous amb el matx entre el Barça i el Fuenlabrada que es jugarà a les 21 hores, retransmès en directe pel dial 55 en el Movistar Plus. El conjunt català ha acabat en primer lloc la lliga regular i tindrà de rival el Montakit Fuenlabrada, que torna als play-off i que va acabar en posició de descens el curs passat, tot i que finalment va continuar dins de la màxima categoria.

Divendres hi haurà els primers partits dels altres tres aparellaments de quarts de final. A les 19.30 serà el torn del Laboral Kutxa i l'Herbalife Gran Canària, al Buesa Arena. Serà a les 21.15 hores quan el Madrid, que ha finalitzat en la segona posició la lliga regular, se les haurà amb l'UCAM Múrcia, un altre equip que ha aconseguit el bitllet per ser entre els vuit millors el darrer dia.

A les 21.30 hores de divendres, a la Fonteta, el València Basket rebrà l'Unicaja. Els valencians, amb Rafa Martínez de capità, han acabat en la tercera posició després de disputar les 34 jornades de lliga, i sembla que tindran un dur oponent amb l'equip de Màlaga. Les eliminatòries dels quarts són al millor de 2 victòries, i la relliscada es pot pagar cara.

Els segons partits seran tots en la jornada del proper diumenge: Gran Canària-Laboral Kutxa (13.30 hores), Unicaja-València Basket (17.30 h), Fuenlabrada-Barça Lassa (19.30 h) i Múrcia-Reial Madrid (20.30). Tan sols en el cas que sigui necessari, hi haurà tercers partits, que es farien a les pistes dels equips amb la millor classificació, els que obren les sèries com a locals.