Dejan Musli ha fet les seves primeres declaracions després de signar per l'Unicaja per dues temporades i abandonar les files de l'ICL Manresa. El nou jugador verd ha atès el lloc web mozzartsport.com de Sèrbia, on ha mostrat la seva felicitat per ser nou jugador de l'equip caixista. "En primer lloc estic molt content perquè vaig a jugar al club més gran d'Espanya, després del Reial Madrid i el Barcelona. L'Unicaja és un club amb gran tradició i estic molt orgullós d'haver signat un contracte allà", ha afirmat.

Musli reconeix haver tingut més ofertes i també dubtes pel fet que l'Unicaja no jugui la temporada que l'Eurolliga. "L'única cosa que és un problema és que l'Unicaja no juga l'Eurolliga. He tingut ofertes d'altres clubs, però volia seguir al bàsquet espanyol. Jugarem l'Eurocup la temporada que ve, que serà molt forta i estic ansiós esperant que sigui una bona temporada", ha dit.

Finalment, Musli també s'ha recordat del seu equip aquesta última campanya, l'ICL Manresa. "Estic molt content d'haver jugat a Manresa. L'afició ens va recolzar molt. L'important és que vam aconseguir la meta del club a principi de temporada: la salvació. Manresa sempre serà un record especial per a mi, m'alegro d'haver deixat una bona impressió als seus aficionats. Espero algun dia poder convertir-me en alcalde de Manresa ", ha afegit entre riures.