Dejan Musli, pivot serbi que va jugar a l'ICL Manresa, va ser ahir presentat al seu nou destí per a la temporada que ve, Màlaga. Musli va explicar que es va decantar pel conjunt de l'Unicaja en rebre una trucada de l'entrenador, el català Joan Plaza: "em va dir que estaven interessats en mi. Volia continuar en la lliga Endesa i l'Unicaja és un dels grans equips. Penso que he fet un pas molt important".

El jugador ha declarat que "he vingut preparat per a la pressió" i que "ara toca jugar altra vegada a Europa". El pivot de 25 anys i que fa 2,13 metres es compromet per dues temporades. Segons ha manifestat Musli, el desembre va tenir l'oportunitat de deixar l'ICL Manresa i fitxar per un altre club però "vaig preferir continuar una temporada seguida a Manresa per guanyar estabilitat".

Sobre la conversa mantinguda amb Joan Plaza, ha revelat que li va traslladar que buscaven un pivot de "les meves qualitats" i que per aquesta raó havien pensat en ell. "Vaig sentir això i de seguida vaig dir al meu agent que ho arreglés tot per venir a l'Unicaja".