Aquest dimecres, Ibon Navarro deixa Manresa a on, si no hi ha cap novetat en contra, tornarà l'agost per afrontar la nova temporada 2016-17 de la lliga ACB al davant de l'equip del Congost. Però el tècnic basc de 40 anys és un entrenador cotitzat i el seu nom està apareixent en diferents travesses per fer-se càrrec d'altres banquetes. Navarro té contracte per dues temporades més però si tingués una oferta d'un equip que suposés una progressió en la seva carrera professional la sortida negociada del Manresa no seria problemàtica. Per a l'ICL sí que podria ser un maldecap tornar a buscar un tècnic de garanties després d'una temporada en la qual, malgrat els problemes de classificació, el basc ha encaixat dins del club i la ciutat.

El catxet d'Ibon Navarro, que es va estrenar com primer entrenador la temporada 2014/15 al Baskonia quan va substituir l'italià Marco Crespi, s'ha demostrat en els darrers dies quan ha estat un dels ferms candidats a ocupar la banqueta de l'Alba de Berlín. Unes converses que han estat reconegudes pel propi Navarro però que finalment no van anar a més ja que l'escollit pel conjunt alemany ha estat el turc Ahmet Caki, fins ara a l'Anadolu Efes d'Istanbul, que ha firmat per dues temporades.

Navarro ha tornat a aparèixer, en els darrers dies, com un dels noms que baralla l'Herbalife Gran Canària per suplir Aíto García Reneses. La llista és amplia amb Sito Alonso, Salva Maldonado i Fotis Katsikaris, entre d'altres. Però també hi apareix Ibon Navarro, un tècnic amb projecció i amb aspiracions. El Gran Canària espera decidir-se per un entrenador en pocs dies.