El Bàsquet Manresa ha arribat a un acord amb l'ala-pivot de Vilanova i la Geltrú Miquel Salvó perquè jugui al club bagenc les temporades 2017-18 i la següent. Mentrestant, el jugador actuarà a la lliga LEB-Or, a l'Unión Financiera Oviedo sota les ordres de Carles Marco. Des de l'estiu proper jugarà al Nou Congost.

Salvó, nascut el 3 de novembre del 1994, és un ala-pivot de 2,05 metres format a les categories inferiors del FC Barcelona i que també ha jugat al Club Bàsquet Samà, abans de passar per Cornellà i acabar jugant la darrera temporada al CB Tarragona, on ha estat 26 minuts per partit a la pista, ha anotat 10 punts i ha capturat 6 rebots.

El director general de l'Oviedo Club Baloncesto, Héctor Galán, ha explicat que Salvó "és un jugador jove i amb projecció que pot jugar en les posicions de tres i quatre. Aporta en molts apartata del joc: punts, rebots, joc d'esquena i de cara a l'anella i tir de llarga distància. Esperem que la seva adaptació a l'equip i a la lliga sigui bona i ràpida i li desitgem una bona temporada amb nosaltres".