L'ICL Manresa ha presentat aquest dimecres a la tarda les equipacions per a la propera temporada, tot i que aquestes encara estan subjectes a petits canvis de disseny. Amb el primer equipatge de color vermell i el segon blanc, però amb ribets vermells, i no blaus com la temporada passada, l'acord amb l'empresa solsonina Pentex, que substitueix Joma, servirà per vestir tots els equips del club. D'aquesta manera, segons el president, Jaume Arnau, "es redunda en la idea d'uniformitat del club".

Així, les camisetes destaca el nom del patrocinador principal, al qual se n'hi poden afegir d'altres, i també la figura d'un cor amb la lletra de l'himne del club, a l'estil de les samarretes que s'han començat a vendre amb el lema "juguem amb el cor". L'acord amb Pentex és per als propers dos anys prorrogables, i un dels motius que expliquen el canvi és la rapidesa amb la qual tant els diferent equips, com també els aficionats que vulguin, podran disposar de les samarretes.

A la meitat de preu

Segons va explicar Jaume Cardona, el responsable de Pentex, la clau de volta de tot plegat "és la tècnica de sublimació que utilitzem. Quan imprimim a 200 greus a la nostra planta de Solsona, el poliester obre com una mena de porositat i la tinta s'hi introdueix. Això permet que tot sigui imprès, sense res cosit, ni cap costura que pugui molestar". Aquest mateix procediment possibilita que en 48 hores es pugui tenir una nova peça de roba. Arnau recordava que "fins ara, quan féiem comandes, n'havíem de fer de cinquanta o de cent peces. Ara les podem fer d'una en una".

Aquesta novetat també afecta els aficionats. Tot i que Pentex encara ha d'acabar d'acotar el preu de venda al públic de les camisetes, es preveu que el preu es redueixi a la meitat, és a dir, del voltant dels seixanta euros als trenta per peça. A més, aquesta es podrà personalitzar amb el nom que es vulgui i el número encarregant-ho i en un termini aproximat, també, de dos dies. Pentex s'estrena amb l'ICL, però no pas amb el bàsquet ACB, ja que les dues últimes temporades ha proveït d'equipació el Baloncesto Fuenlabrada.