Luis Casimiro, fins ara tècnic al Baloncesto Sevilla i campió l'any 1998 de l'ACB amb el Manresa, és el nou entrenador de l'Herbalife Gran Canària, segons va informar ahir el club illenc. Luis Casimiro serà presentat avui a Las Palmas i la seva vinculació és per un termini de dues temporades. Prendrà el relleu d'Aíto García Reneses, degà dels entrenadors a Espanya que, per decisió pròpia, ha deixat fa uns dies la banqueta canària.

Luis Casimiro Palomo, tècnic manxec de 56 anys, ha estat en 9 equips de la lliga ACB des que hi va tenir un sonat debut el curs 97-98, en què va aconseguir el títol amb un equip amb jugadors com Creus, Alston o Sallier, entre d'altres. Va deixar el 1999 el Congost i ha estat en les banquetes del Càceres, el València, el Valladolid, el Fuenlabrada (en dues etapes i el va pujar des de la LEB), l'Alacant, l'Unicaja Màlaga, l'Estudiantes i el Sevilla en el qual ha estat els dos darrers anys, amb balanç de 14 triomfs i 20 derrotes en el darrer exercici.

El nou entrenador del conjunt de Las Palmas acumula més de 500 partits en l'ACB i en el València va ser subcampió de Copa Saporta. El Baloncesto Sevilla li ha agraït els serveis i li ha desitjat molta sort. Va arribar al club el gener del 2015, i en la seva primera temporada el va treure dels darrers llocs quan era en una situació complicada.