Chase Simon és l'únic jugador de la temporada passada de l'ICL Manresa inclou en la llista de basquetbolistes subjectes a dret de tempteig que ha fet pública aquest dimecres l'ACB. L'ala de Detroit, per tant, entre en els plans dels bagencs per a la temporada que ve i si algun equip de la lliga Endesa el vol adquirir haurà d'igualar aquesta oferta.

Per contra, fins a vuit jugadors de la plantlla passada no han estat inclosos en aquesta llista. Es tracta, per ordre alfabètic, de Patrik Auda, Àlex Barrera, Dmitry Flis, Je'Kel Foster, Álex Hernández (qui ja va fer pública la seva desvinculació del club), Nemanja Jaramaz, Milos Milosavljevic (el qual ja ha fitxat pel MegaLeks serbi) i Maksym Sandul. Qui no és en cap de les dues llistes és Ruslan Otvertxenko, amb el qual el club no compta, segons fonts de la direcció esportiva de l'entitat.

Aquesta decisió contrasta amb la de la temporada passada, en què cinc jugadors van ser inclosos en la llista de subjectes a tempteig. En un cas, el de Davin White, l'Iberostar Tenerife va igualar l'oferta i se'l va endur. Per dos més, DJ Seeley i Alfonso Sánchez, l'ICL va rebre una compensació econòmica per la cessió dels seus drets, ja que van ser contractats pel Gran Canària i pel Sevilla, respectivament, fora de termini. Els altres dos, Hasan Rizvic i Zeljko Sakic, van fitxar per equips de fora de l'ACB.