El València Basket va anunciar ahir un acord amb el pivot targarí i exjugador del Bàsquet Manresa Pierre Oriola per a les dues properes temporades, sempre que el jugador superi el reconeixement mèdic. Oriola arriba lliure a l'entitat taronja després d'haver militat les dues últimes temporades amb el Baloncesto Sevilla, amb el qual va disputar l'Eurocopa en la primera d'elles i en què ha fet unes mitjanes de vuit punts i tres rebots en dinou minuts de joc.

Oriola va arribar a Manresa procedent de l'equip júnior del Lleida de la mà de l'aleshores màxim responsable del club bagenc, el també targarí Jaume Ponsarnau. Va debutar a l'ACB amb només 17 anys mentre actuava a l'equip vinculat, el Sant Nicolau, i després d'estar-se un any al Congost va anar al Força Lleida i al Peñas a jugar la lliga LEB Or.

L'estiu del 2014, Oriola va ser fitxat pel Baloncesto Sevilla, equip en què va explotar la temporada passada. Fins i tot va arribar a ser MVP de la jornada 10, després de fer 35 punts de valoració contra el Fiatc Joventut. Ara, el pivot arriba al València de Pedro Martínez, on coincidirà amb un altre exjugador de l'equip bagenc, Rafa Martínez.