En el procés de reconstrucció de la plantilla que està endegant aquest estiu, l'ICL Manresa pot afegir dues peces interiors en les properes hores. La revista Gigantes va informar aquest dimecres que el txec Patrik Auda, qui no havia estat inclòs en la llista de jugadors subjectes a tempteig, ja hauria acceptat una oferta per renovar. Segons l'ICL, l'acord encara no està tancat.

Per completar les dues posicions de quatre, podria arribar acompanyat del tercer serbi de la plantilla, l'ala-pivot de 2,07 metres i 24 anys Aleksandar Marelja, qui va tenir un pas fugaç per Múrcia, que la temporada passada era a l'Oostende belga i que té com a representant Misko Raznatovic, amb qui l'ICL ha negociat diverses vegades en els últims mesos.

Una certa continuïtat

Davant de la metamorfosi a la qual s'ha vist obligat l'equip, la presència d'Auda suposa una certa continuïtat en el pal baix, tot i que el txec només va actuar en el tram final de la temporada. Després d'uns primers partits prometedors, sobretot en el debut a Badalona, el rendiment d'Auda va ser irregular en el tram final, en què l'ICL va caure en els sis darrers partits. Tot i això, els seus percentatges de 9,1 punts i 4,6 rebots en deu partits van ser molt bons. Aportarà intensitat i presència física a les dues bandes de la pista.

Mínima experiència ACB

Al costat d'Auda podria jugar Aleksandar Marelja, un nom que apuntaven diverses fonts, com ara Solo Basket. La temporada passada, a una lliga secundària com la belga, va jugar 19 partits entre la competició domèstica i la FIBA Europe Cup amb estadístiques que no van passar dels 4 punts anotats i dels 2,5 rebots, tot i que també és cert que va ser poc utilitzat.

Marelja ha fet una carrera en equips menors del seu país, l'últim del qual va ser el Mega Leks, on va coincidir amb Musli, amb bones mitjanes d'11 punts i 4,6 rebots per partit. El jugador balcànic també va tenir un pas fugaç per l'UCAM Múrcia, amb el qual va jugar dos partits la temporada 2012-13.