El president de l'UCAM Múrcia, José Luis Mendoza, ha avançat aquest dijous que la seva entitat ha contractat Óscar Quintana com a entrenador de l'equip de la lliga Endesa, que aquest any jugarà l'Eurocup per primer cop a la seva història. D'aquesta manera, queden descartats tots els altres tècnics que van sonar per substituir Fotis Katsikaris al capdavant de la formació murciana, entre els quals hi havia l'actual tècnic de l'ICL Manresa, Ibon Navarro.

Mendoza també va informar que el base Facundo Campazzo seguirà un altre any a l'equip murcià, cedit pel Reial Madrid. És la segona etapa d'Óscar Quintana al capdavant de l'UCAM. En l'anterior, va guanyar 27 dels 66 partits disputats. El tècnic cantàbric, que va entrenar el Bàsquet Manresa l'any 2006, no exercia d'entrenador les últimes temporades, ja que feia de comentarista per Teledeporte.

Amb aquesta contractació, ja només queda un equip sense tècnic a la lliga Endesa. Es tracta del Betis Energía Plus, l'antic Baloncesto Sevilla. L'equip andalús sembla que vol apostar per Zan Tabak per dirigir la nau.