L'ICL Manresa va confirmar ahir la notícia avançada dimecres per la revista Gigantes, de la qual es va fer ressò Regió7. Es tracta de la renovació de l'ala-pivot txec Patrik Auda per a la propera temporada. D'aquesta manera, el joc interior manresà ja té dos integrants, si s'hi afegeix el congolès Romaric Belemene, cedit per l'Unicaja. Auda va acabar la temporada passada al Congost, amb mitjanes de 9,1 punts i 4,6 rebots en deu jornades disputades.

El director esportiu manresà, Pere Romero, ha explicat que el jugador "ha mostrat molt interès en tot moment per quedar-se i ha fet un esforç per seguir a l'ICL Manresa, després d'una recta final de lliga més que acceptable". Segons Romero, Auda "és un jugador que pot actuar en la posició d'ala-pivot i també en la de pivot i, des que va acabar la tempotrada, el club també ha estat interessat en què es quedés".

De tota manera, Auda no va ser inclòs en la llista de jugadors sotmesos a tempteig, en la qual l'ICL sí que hi va incloure el nord-americà Chase Simon. Durant les últimes setmanes, hi ha hagut interès per ell d'algun club de l'ACB, com ara el Divina Seguros Joventut, però finalment ha decidit quedar-se al Nou Congost.