Marius Grigonis no serà de l'ICL Manresa la temporada que ve. L'aler lituà, actualment amb la selecció del seu país a punt de disputar els Jocs Olímpics a Rio, ha comunicat al club manresà que pagarà la clàusula corresponent per marxar (s'ha negociat des de zero amb el jugador). El jugador té una setmana de marge per fer electiu el pagament. Marius Grigonis ha jugat dues temporades a la capital del Bages i la seva cotització ha pujat fins el punt que diversos clubs de l'ACB s'han interessat pels seus serveis. L'Iberostar Tenerife pot ser la seva destinació.

Marius Grigonis va arribar al Nou Congost el 2014 després d´haver jugat al Peñas d´Osca de la LEB Or, on ja va mostrar les seves bones qualitats. Nascut a Kaunas ara fa 22 anys i amb 1,98 metres d´alçada, es va forjar al planter del prestigiós Zalgiris i ha estat internacional a les categories inferiors pel seu país. El 2013 va arribar a Osca i, només un any després, l´ICL Manresa va adquirir-ne els serveis en oferir-li un contracte de 4 temporades.

Durant la seva primera temporada, a les ordres de Pedro Martínez, va jugar un total de 26 partits, que no van ser més a causa d´una lesió al turmell esquerre que el va mantenir fora de joc en les últimes jornades de lliga. 7 cops va sortir en el cinc inicial amb una mitjana de 21 minuts, 7,6 punts i 5 rebots. Les estadístiques de tir que va aconseguir van ser del 43% en els triples (37/86), el 40% en tirs de dos i el 71% en lliures.

Els números han millorat en la darrera campanya. Ha jugat els 34 partits, amb 25 minuts en pista, 9,6 punts i 3 rebots de mitjana. Quant al percentatges de llançament, han estat del 39% en triples (52/132), del 52% en tirs de dos i del 76% pel que fa als tirs lliures.