L'únic jugador del Betis Energía Plus que és baixa confirmada per al partit d'aquesta nit és el manresà Marc Garcia. L'ala cedit pel Barça, de 20 anys, no està recuperat de la lesió que es va fer el dia 13 de setembre, un esquinç al genoll dret. Sí que ja pot tenir minuts un altre exjugador de l'ICL Manresa, Alfonso Sánchez, que es va perdre el debut, dissabte al Barclayclard Center, per unes molèsties en una mà. Contra l'Estudiantes, a més de la gran actuació ofensiva a càrrec de Nachbar (amb 30 punts), Luka Zoric va brillar en la valoració i va ser el MVP de la jornada.

L'entrenador dels sevillans, Zan Tabak, ha assegurat que l'equip "toca de peus a terra, no ens descentrem. L'objectiu que tenim és haver guanyat 12 partits quan acabi la lliga; en tenim un i, amb el Manresa, volem el segon".

Tabak va precisar que partits en els quals el seu equip s'apropi als cent punts, com a Madrid, no creu que siguin freqüents, i que "el que sí que estem obligats és, en tots els partits, a donar-ho tot".

L'entrenador sí que espera que l'estrena de nom faci "que creixi el nombre d'aficionats, i que els del Betis s'afegeixin als que tenia des de l'any passat l'equip. Pel que fa a l'ICL, va declarar que té un nivell similar al del seu equip, "és dur i fa una bona defensa, com va quedar clar en el partit contra el Barça de diumenge". Bostjan Nachbar, per la seva banda, coincideix amb el seu entrenador que "hem de tenir clar que el partit amb el Manresa serà dur". Sobre el Reial Betis EP, va afirmar que "la plantilla que hi ha és força completa, però no ens podem creure superiors a ningú.

Ens farà falta guanyar un mínim d'onze partits més".