El Bàsquet Manresa enceta, avui a Sevilla, un cap de setmana llarg en el qual afrontarà dos partits de forma consecutiva com a visitant. Després de perdre al Nou Congost per 50-56 amb el Barça, els homes d'Ibon Navarro se les hauran amb el Betis Energía Plus, aquesta nit a Sevilla, i d'allà marxaran a Múrcia, on diumenge al migdia tindran de rival l'UCAM. Es tracta de dos oponents que van començar amb sengles victòries la lliga i que seran dos equips complicats per a un ICL que viatja amb Trapani un altre cop amb problemes físics.

Ibon Navarro va anunciar ahir la incorporació del vinculat Sakho a l'expedició manresana, almenys de cara al partit de Sevilla. En el cas que Trapani es recuperés durant les properes hores, l'ala pivot del Martorell tornaria a Catalunya.

Preparats per competir

L'entrenador de l'ICL Manresa es va doldre, en l'avantmatx, de tots els problemes que arrossega Joe Trapani: "ha hagut de parar, i no ha fet algun entrenament".

Navarro va explicar que "se li ha ajuntat la lesió al turmell amb una altra d'antiga, i l'hem infiltrat. Crec que podrà jugar a Sevilla, i espero que durant el cap de setmana ell ja pugui jugar sense dolor".

Sobre la visita al Reial Betis EP, que es va imposar per 82-95 en la visita a l'Estudiantes a la primera jornada de lliga, Navarro explica que "per a nosaltres aquest matx és un repte força important, jugarem fora de casa i davant d'un equip que es troba en dinàmica molt positiva. No només per com va guanyar a la pista d'Estudiantes, sinó per tot el que ha fet durant la pretemporada. Té un segell molt clar que és el del seu entrenador, Zab Tabak. Tenen un gran nivell en defensa, és un equip agressiu en el millor sentit de la paraula, que té les idees molt clares. I disposa de Nachbar, que és un jugador que es troba en un estat de forma brillant, ve de fer 30 punts a Madrid, amb cap error en els tirs durant tota la segona part. Tenen una plantilla que està molt compensada, i amb uns jugadors molt interessants. I la recuperació del base Radicevic és una gran notícia per a ells. Van de tapats, però per a mi és un equip que és un clar aspirant per jugar la Copa del Rei".

De la preparació que té l'ICL per plantar cara als adversaris dels dos propers partits, Navarro raona que "es pot arribar a pensar que tant el Betis com l'UCAM es troben per sobre del nostre nivell, però estic convençut que tenim els elements per competir. El Betis és un equip que et crea moltes dificultats, que no et deixa fer res fàcilment, i que posa les mans. És probable que el partit sigui de pocs punts; tant de bo això ens permeti arribar a un final tancat, i tinguem possibilitats de guanyar. Els jugadors saben el que els espera".