El FC Barcelona Lassa, guiat per l'omnipresent Tyrese Rice, va superar al Palau Blau-grana el Reial Betis per 80-58 en un xoc en què els locals van posar fi a una ratxa de dues derrotes consecutives (Bilbao a la lliga i Fenerbahçe a l'Eurolliga) i això els permet afrontar més tranquil·lament els tres partits de la setmana que comença, amb l'Estrella Roja i el Brose Baskets a l'Eurolliga i el Fuenlabrada, a l'ACB.

El partit va ser més fàcil de l'esperat per al Barça, ja que l'equip de Zan Tabak només va aguantar set minuts (14-12), superat pels més grans recursos i plantilla dels blaugrana, que van estar molt bé en defesa. El suec Eriksson amb 17 punts, el búlgar Vezenkov amb 14 i Tomic amb 12 i 9 rebots, a més dels 11 d'un recuperat Ribas, van ser els millors del bàndol local.

Al Betis, on s'estrenava el manresà Marc Garcia després de la lesió, només Trent Lockett (13 punts i 7 rebots) al costat de l'eslovè Nachbar (12) i Alfonso Sánchez (10) van plantar cara a un rival que va ser molt superior. Després de la derrota de divendres contra el Fenerbahçe hi havia ambient de preocupació a l'equip blaugrana, ja que a les baixes de Navarro, Koponen i Lawal s'hi unia la d'un Doellman, que en té per a unes tres setmanes. Amb Víctor Claver en la posició de '4', el Barça va sortir amb força, però dues accions de Lockett i Nachbar reduïen diferències (14-12). A partir de llavors els locals van prémer l'accelerador en defensa i, guiats per un Rice molt efectiu, van trencar el partit còmodament.