Brion Rush, a punt de fer 32 anys i d'1,86 metres, ha estat donat d'alta per l'ICL Manresa la tarda d'aquest divendres i podrà debutar a les ordres d'Ibon Navarro en el partit contra el Joventut, diumenge a les 19 hores. L'entrenador, en roda de premsa, ja havia avançat que el Bàsquet Manresa era a l'espera d'una última documentació del jugador i que es plantejava incorporar-lo a causa dels problemes físics del base Lluís Costa. El de Sant Just Desvern té un trencament en el muscle psoes i és baixa per aquest cap de setmana.

El nou jugador del Manresa, un escorta que pot jugar perfectament com a base, ja fa dies que s'entrena amb l'ICL i formarà tàndem de directors de joc amb el serbi Aleksandar Cvetkovic. Rush va fer la pretemporada amb el Fuenlabrada en el 2015 però finalment no es va quedar en l'equip madrileny i va jugar en la passada campanya en diferenrs equips, entre ells el Ratiopharm Ulm alemany.

Per al partit contra el Joventut és dubte molt seriós el capità de l'ICL, Román Montañez, amb una lumbàlgia. Pel que fa a Pere Tomàs, que es va fer un esquinç de turmell contra l'Obradoiro, està treballent per poder tenir possibilitats de jugar aquest diumenge. El que està recuperat de totes les seves molèsties és Joe Trapani. El Joventut arribarà al Congost com a cuer de la lliga Endeesa amb 5 derrotes en 5 partits, L'ICL Manresa n'ha jugat 4 in'ha gunyat un, a la pista del Reial Betis Energía Plus.